top of page

Qui som?

L'Associació Cultural Ai, Carai! neix l'any 2005, després de treballar durant més de 25 anys en l'espectacle i el lleure infantil i juvenil i més de 15 anys treballant en caire social. Ai,Carai! neix com el projecte cultural que engloba tot allò que sabem fer bé i us podem oferir amb qualitat i rigor professional.

        L'Ass.Cult. Ai,Carai! està formada per un grup de professionals de diferents àmbits:

 

  • Món de l’espectacle (espectacles d'animació, música, teatre, teatre de carrer, dansa, cant...)

  • Educació formal i en el lleure

  • Educació Social

  • Psicologia i teràpies

  • Belles Arts

  • Història

  • Disseny gràfic i Escenografies.

 

        

        L'Ass.Cult. Ai,Carai! crea, projecta, educa i forma amb l'empenta de tots els nostres professionals, per oferir-vos un ventall d’ofertes tant lúdiques com educatives que de ben segur us poden interessar, sempre des de la vessant de l'educació emocional.

        Treballem sota el gran objectiu de la Declaració Universal dels Drets Humans i en totes les nostres activitats queda reflectit aquest desig de fer una feina respectuosa, professional, integradora i amb un missatge de pau que creiem totalment necessari per a la nostra societat actual.

        Transmetre valors positius, de respecte i de tolerància, sense "moralismes" ni "doctrines" afegides, és la clau de qualsevol activitat que proposem, des d'uns tallers de manualitats per a una escola de primària a un espectacle d'Animació Infantil per a un Ajuntament, a un curs per a adults, a una formació de formadors,...

    

        La gran varietat de professionals que conformen l'Ass.Cult. Ai,Carai! ens permeten poder fer moltes coses, de les més intel·lectuals a les més creatives i tenim la sort de comptar amb bons col·laboradors i voluntaris que fan més valuosa i objectiva la nostra feina.

        Quan ideem i projectem pensem en "tu" en lloc d'en "nosaltres" i és per això que ens podem adaptar a les vostres necessitats i fer-vos espectacles a mida, tallers a mida, cursos a mida, crèdits a mida, escenografies a mida,...

 

        Visita, remena, diverteix-te amb la nostra Web i posa't en contacte amb nosaltres... Segur que ens entendrem!

 

                                            En breu podreu visitar la nova web de l'Ass.Cult. Ai,Carai!, actualment en construcció!!

bottom of page